Hem » FAQ items » Vad innebär objektbeskrivning?

Vad innebär objektbeskrivning?

Varje auktionsobjekt har ett underlag som innehåller information om objektet. Underlaget består av textbeskrivning, bilder, och ibland filmer. Samt information om det finns tidpunkter för dig som budgivare/köpare att kolla på objektet. Vi gör objektsbeskrivningen så detaljerad som möjligt utifrån tillåtande omständigheter. Informationen som lämnas är dock inte garanterad att vara en korrekt beskrivning av objektets skick. Om det inte är möjligt måste köpare beakta att okända eller ”dolda fel” kan förekomma.
SMT förbehåller sig rätten att när som helst ändra objektbeskrivningar med ny information om de blir tillgängligt för oss. Om ändringen i objektbeskrivningen är avgörande för objektets marknadsvärde förbehåller sig SMT rätten att dra tillbaka objektet från auktionen.

Befintligt skick

Alla objekt i auktionen säljs i befintligt skick. Inför budgivning har köpare ett ansvar att granska och bedöma föremålens skick. Efter avslutad auktion kan inte åtgärder såsom återkallande av köp eller prisavdrag göras med hänvisning till bristande skick på föremålet.