Servicetekniker till Strängnäs

Servicetekniker

SMT Sweden söker en Servicetekniker på heltid med bas i Strängnäs.

Om oss
SMT Sweden grundades 1992 och arbetar med maskinhandel av både ny och begagnad utrustning. Vi köper och säljer maskiner över hela världen och har nära samarbete med bland annat Atlas Copco, Epiroc och Sandvik. Vår affärsidé är att fokusera på produkter producerade av Atlas Copco, Epiroc och Sandvik även om vi kan tänkas handla med begagnade maskiner från alla tillverkare.

Om tjänsten
Som Servicetekniker hos oss kommer din arbetsdag bestå av att felsöka och reparera olika typer av entreprenadmaskiner bland annat borrvagnar och kompressorer. Reparationerna sker ute hos kund men även på vår anläggning i Strängnäs. Arbetet sker självständigt och innefattar även direkt kundkontakt och kräver ett lösningsorienterat sinne för att hantera situationer på egen hand.

Krav:
– Erfarenhet av service inom entreprenadmaskiner
– B-körkort
– God engelska

Vi söker dig som:
är driven och noggrann i ditt arbete och är van att växla mellan detaljer och övergripande uppgifter. Du har social kompetens att kunna kommunicera som skapar förtroende oavsett vem du riktar dig till. Lösningsorienterad och uppfinningsrik med ett hunger för att lära dig nya saker och utvecklas.

Övrigt:

Start: Omgående
Arbetstider: Mån-Tors 7-16.30, Fre 7-14.
Placering: Strängnäs
Anställningsform: Heltid tillsvidare med 6 månaders provanställning
Sista ansökningsdag: 2 oktober

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Dina svar på ansökningsfrågorna ligger till grund för bedömning av din ansökan.

Är du intresserad?
Ansökan sker här: Ta mig till ansökningssidan