Tjänst - Resande säljare

SMT Sweden söker en erfaren Säljare på heltid på distans med bas i Upplands Väsby.

Om oss
SMT Sweden grundades 1992 och arbetar med maskinhandel av både ny och begagnad utrustning. Vi köper och säljer maskiner över hela världen och har nära samarbete med bland annat Atlas Copco, Epiroc och Sandvik. Vår affärsidé är att fokusera på produkter producerade av Atlas Copco, Epiroc och Sandvik även om vi kan tänkas handla med begagnade maskiner från alla tillverkare.

Om tjänsten
Som resande säljare arbetar du bl.a. med att planera besöksrutter och kontakta kunder för att sedan besöka och sälja in våra tjänster och vårt produktsortiment. Det är därför viktigt att du har ett eget driv för att identifiera, bearbeta och följa upp nya och potentiella kunder. Kommunikation med kunder sker ofta via telefon så att inte vara rädd för att ringa är ett måste. Vi på SMT Sweden har ett nära samarbete med varandra med dagliga avstämningsmöten där vi bland annat diskuterar uppkommande affärer och problem. Vi ser även att du har ett maskinintresse alternativt jobbat med maskiner förr.

Krav:
– Ett brinnande intresse för försäljning
– B-körkort
– God svenska och engelska
– Meriterande med erfarenhet inom försäljning.

Vi söker dig som:
Är driven och noggrann i ditt arbete och är van att växla mellan detaljer och övergripande uppgifter. Du har social kompetens att kunna kommunicera som skapar förtroende oavsett vem du riktar dig till.

Övrigt:
Start: Omgående
Arbetstider: Mån-Tors 7-16.30, Fre 7-14.
Placering: Distans med bas i Upplands Väsby
Anställningsform: Heltid tillsvidare med 6 månaders provanställning
Sista ansökningsdag: 2 oktober

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Dina svar på ansökningsfrågorna ligger till grund för bedömning av din ansökan.

Är du intresserad?

Ansökan sker här: Ta mig till ansökningssidan