Tjänst - Resande säljare

Har du en passion för försäljning och maskiner? Då är det dig vi söker som resande säljare till SMT Sweden.

Om oss
SMT Sweden grundades 1992. SMT är en maskinhandlare och vi arbetar med både ny- och begagnad utrustning. Vi köper och säljer maskiner över hela världen.
Vår affärsidé är att fokusera på produkter producerade av Atlas Copco, Epiroc och Sandvik även om vi kan tänkas handla med begagnade maskiner från alla tillverkare.
2017 startade vi butik i vårt kontor där vi erbjuder mindre anläggningsutrustning.
2019 startade vi webbshop så att våra kunder kan köpa Atlas Copco produkter online.
2020 så startade vi upp Auktioner men efter komplikationer och den rådande pandemin så blev det uppskjutet, men planen är att det ska komma igång nu i år.

Arbetsbeskrivning
Som resande säljare arbetar du bl.a. med att planera besöksrutter och kontakta kunder för att sedan besöka och sälja in våra tjänster och vårt produktsortiment. Det är därför viktigt att du har ett eget driv för att identifiera, bearbeta och följa upp nya och potentiella kunder. Kommunikation med kunder sker ofta via telefon så att inte vara rädd för att ringa är ett måste. Du är självklart inte ensam i den här resan, vi på SMT samarbetar tight med varandra och har nästan alltid 2 avstämningsmöten om dagen där vi diskuterar uppkommande affärer och problem. Vi ser även att du har ett maskinintresse alternativt jobbat med maskiner förr.

Krav:
– Tidigare arbetat med försäljning eller servicetekniker för entreprenadmaskiner eller jordbruksmaskiner.
– B-körkort
– Kan tala och skriva Svenska och Engelska

Meriterande:
– Utbildning i försäljning.
– Maskinintresse
– Datorvana, ex word, excel, outlook.
– Talar andra språk än engelska

Är du intresserad?

Ansökan sker via telefon, ring Torbjörn Håkansson på 070 746 07 00.