Hem » Kompressorhantering med SMARTLINK
Atlas Copco smartlink system

Kompressorhantering med SMARTLINK

Det avancerade övervakningssystemet för Atlas Copcos GA-serie

Välkommen till nästa nivå av tryckluftsövervakning och hantering med SMARTLINK, det avancerade övervakningssystemet som stöds av Atlas Copcos GA-serie av kompressorer. En integrerad plattform för att övervaka, analysera och optimera prestanda/effektivitet för din tryckluftsinstallation.

Effektiv övervakning och rekommendationer:

Med SMARTLINK kan du övervaka din luftkompressor i realtid och få värdefulla rekommendationer för att optimera prestanda och drifttid. Genom att snabbt kontrollera drifttid, energieffektivitet och tillståndet för hela din installation ger det dig möjligheten att uppleva nästa nivå av service och underhåll.

Varför du bör ansluta dig till SMARTLINK:

Genom att ansluta dig till SMARTLINK kan du satsa på energieffektiv drift med anpassade rapporter och rekommendationer för att förbättra effektiviteten i ditt luftsystem. Dessutom ger det dig ökad drifttid genom tidiga aviseringar och proaktiv åtgärdshantering med TotalCare- eller Totalt Ansvar-serviceplaner från Atlas Copco.

SMARTLINK nivåer och tjänster:

För en skräddarsydd upplevelse kan du välja den nivå av SMARTLINK som bäst passar dina behov och krav.

Service ger dig kontinuerlig övervakning och insikter om din tryckluftsinstallation.

Uptime ger dig dataöverföring var 5:e minut för att hålla dig steget före eventuella problem.

Energy ger dig möjligheten att följa upp energiförbrukningen och optimera effektiviteten i din anläggning.

SMART AIRnet Integration:

Genom att integrera SMART AIRnet-sensorer i hela din fabriks luftnät får du en omfattande lösning för att samla in och analysera viktig data. SMARTLINK ger dig rekommendationer för att förbättra prestanda och effektivitet i hela luftsystemet, vilket hjälper dig att göra din fabrik ännu smartare och mer effektiv.

AirLink mobile app

Mobilappen:

Med SMARTLINK-appen får du snabb och enkel åtkomst till din kompressors driftdata, handböcker och servicehistorik direkt i din hand. Registrera dig på bara 5 minuter och dra nytta av push-notifikationer för att hålla dina tryckluftssystem i bästa möjliga skick.

Denna integrering av informationen ger en komplett bild av SMARTLINK:s fördelar och dess förmåga att optimera prestanda och effektivitet för dina tryckluftsinstallationer.

Mer information om systemet finns att få på Atlas Copcos hemsida här eller i brochyren här.