Atlas Copco QAS5 325 Dieselgenerator

kVA: 325

Tillgänglig i Maj, boka nu!

Beskrivning

QAS5 325 Dieselgenerator

Behöver du en pålitlig och effektiv kraftkälla för ditt nästa projekt? Upptäck kraften och tillförlitligheten hos QAS5 325 från Atlas Copco – en generator som levererar oöverträffad prestanda och driftsäkerhet för industriella tillämpningar och evenemang.

QAS5 325 uppfyller även de senaste miljökraven genom att vara kompatibel med Steg V-utsläppsnormerna, vilket garanterar en renare och mer hållbar strömförsörjning.

Fördelar:

  1. Låga driftkostnader och Snabb Service: Enkel service med stora luckor och paneler för åtkomst till motor och generator. Det robusta filtersystemet med vattenavskiljare minimerar driftstopp och ger långvarig tillförlitlighet.
  2. Säker och Effektiv Transport: Inbyggt underrede och robust basram gör generatorn redo för förflyttning mellan olika arbetsplatser. Den höga självständiga inneslutningen och transportstötfångaren säkerställer säker transport och drift även under tuffa förhållanden.
  3. Integrerad Styr- och Kraftpanel: Den digitala vagnen erbjuder avancerade kontrollfunktioner för optimal prestanda och användarvänlighet. Dubbla frekvenser och enkla parallellanslutningar ger maximal flexibilitet och effektivitet.
  4. Möjligheten till att spara mer: Kombinera din generator med ett energilagringssystem och spar på både miljön och dieseln.

Med QAS 5 325 får du inte bara en generator, du får en komplett lösning som optimerar din strömförsörjning och ger dig lugn och trygghet i ditt arbete. Kontakta oss så kan vi prata om alla fördelar och möjligheter med QAS5 325.

Tillgänglig i Maj, boka nu!

Läs mer om QAS5-serien

Förderlar med QAS-serien

Begär en offert

    Intresserad?