Atlas Copco Cobra Combi Bergborrmaskin

64 799kr exkl. moms

Perfekt oavsett om du behöver borra, bryta, skära eller packa.

Adapterstorlek, sexkant: 22×108 mm
Inkl. Trälåda med 1st borrstål

Beskrivning

Atlas Copco Cobra Combi: Mångsidig Bergborrmaskin och Brytare

Cobra Combi är inte bara en pålitlig partner för alla dina arbetsbehov – den är också en mångsidig lösning som kombinerar precisionen hos en borrmaskin med kraften hos ett spett. Oavsett om du behöver borra, bryta, skära eller packa, så är den redo att leverera effektivitet och bekvämlighet i ett och samma verktyg.

Funktioner och Fördelar:

  • Mångsidig Användning: Cobra Combi klarar enkelt av att hantera olika material och situationer, vilket gör den till det perfekta verktyget för en mängd olika branscher och projekt.
  • Effektiv Borrmaskin: Med sin inbyggda spolsystem kan den borra ned till sex meter i massiv granit, vilket ger dig möjlighet att ta itu med även de mest krävande borrningsarbetena med lätthet och precision.
  • Lätt att Transportera: Tack vare sin kompakta och lätta design är cobran också enkel att transportera mellan olika arbetsplatser. Oavsett om du arbetar på en byggarbetsplats, i en industriell miljö eller på ett evenemang, så kan du lita på att Cobra Combi är redo att följa med dig överallt, utan krångel eller problem.
    (Det finns även en ryggsäck att köpa till)

Den är även utformad för att hålla dig bekväm och produktiv under långa arbetspass. Det unika HAPS-systemet (Hand Arm Protection System) minskar risken för trötthet och överansträngning, vilket gör att du kan arbeta längre timmar utan att förlora fokus eller effektivitet.

Med Cobra Combi får du ett kraftfullt verktyg som hjälper dig att ta itu med många av dina arbetsbehov på ett effektivt och bekvämt sätt.

Läs mer här.

SMT erbjuder även reservdelar till Atlas Copco Cobra combi, kontakta oss så hjälper vi dig.