Fältmekaniker/servicetekniker

Är du en skicklig mekaniker med ett brinnande intresse för tunga fordon? Då är det dig vi söker som fältmekaniker/servicetekniker till SMT Sweden.

Om oss
SMT Sweden grundades 1992. SMT är en maskinhandlare och vi arbetar med både ny- och begagnad utrustning. Vi köper och säljer maskiner över hela världen.
Vår affärsidé är att fokusera på produkter producerade av Atlas Copco, Epiroc och Sandvik även om vi kan tänkas handla med begagnade maskiner från alla tillverkare.
2017 startade vi butik i vårt kontor där vi erbjuder mindre anläggningsutrustning.
2019 startade vi webbshop så att våra kunder kan köpa Atlas Copco produkter online.
2020 så startade vi upp Auktioner men efter komplikationer och den rådande pandemin så blev det uppskjutet, men planen är att det ska komma igång nu i år.

Arbetsbeskrivning
Som fältmekaniker hos oss kommer din arbetsdag bestå av att felsöka och reparera en massa olika typer av entreprenadmaskiner men oftast borrvagnar och kompressorer.
Reparationerna sker ute hos kund men även på vår gård i Strängnäs. Vi arbetar huvudsakligen med märkena Atlas Copco, Epiroc & Sandvik men vi får ofta in maskiner från andra märken.

Ofta kommer du att arbeta ensam mot kund, så det är viktigt att du är en självständig och lösningsorienterad person som kan lösa problem på egen hand.

Krav:
– Ett B-körkort är ett måste.
– Personen vi söker måste ha tidigare erfarenhet av entreprenadmaskiner och reparationer.
– Som fältmekaniker är det viktigt med god social kompetens, då mekanikern har mycket direkt kundkontakt och är företagets ansikte utåt.
– Lösningsorienterad, driven, nogrann och uppfinnelserik är ord som beskriver dig.
– Du måste vara hungrig på att lära dig nytt och utvecklas.

Meriterande:
– Körkort så som BE, C1 och C
– Talar andra språk än engelska

Är du intresserad?

Ansökan sker via telefon eller mail: Tomas 070 746 07 03, tomas@smtsweden.com